Ny kundeportal

Vi har nå fått ny kundeportal!

Kundeportalen skal etterhvert inneholde e-læringer for de fleste av våre produkter og programvarer. Her finnes en egen FAQ side og en nyhetsfeed om aktuelle brukerkurs vi arrangerer og utstillinger vi deltar på.

De tekniske brukerne får i tillegg tilgang til tekniske e-læringer og en egen side for nedlastningsfiler (software/firmware/annet).

Portalen krever registrering og innlogging, men er gratis for alle våre kunder. Vi skiller mellom vanlig bruker og teknisk bruker i forhold til hvilket innhold som er synlig i portalen, velg derfor om du ønsker vanlig brukertilgang (kliniker) eller teknisk brukertilgang (MTA/IT) når du registrerer deg.

Vennligst benytt e-post tilknyttet ditt arbeidssted når du registrerer deg, så er det lettere for oss å gjenkjenne deg som kunde siden vi gir manuell tilgang til alle nye brukere. Vi vil etterstrebe å gi alle nye registrerte brukere manuelt innslipp fortløpende.

Du finner snarvei til kundeportalen via toppmenyen på vår hjemmeside, eller ved å skrive inn portal.diacor.no i adressefeltet.